Tarieven & vergoedingen

Binnen mijn praktijk worden voor individuele begeleiding de volgende tarieven gehanteerd:

  • De uurprijs voor een intakegesprek of consult van 60 minuten bedraagt €150,00, excl. 21% BTW.
  • Een consult van 45 minuten bedraagt €125,00, excl. 21% BTW.

 

Voor workshops of teambegeleiding wordt een offerte op maat gemaakt, waarbij de inhoud samen met jou wordt bepaald. Afhankelijk van de duur van de training/workshop, de locatie en de voorbereidingstijd zal een prijsopgave gedaan worden. Deze diensten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zijn niet vrijgesteld van BTW.

 

In de volgende gevallen kan je aanspraak maken op vergoedingen:

  • Indien je een Nationale Topsport Polis hebt van het Zilveren Kruis worden er in 2023 maximaal 3 sessies vergoed. Zie http://www.zk.nl/topsport
  • Indien er sprake is van een psychische stoornis (een DSM-V diagnose) worden de gesprekken vergoed vanuit de basisverzekering. De zorgverzekeraar verrekent de kosten echter wel met jouw verplichte eigen risico. In principe is de behandeling/begeleiding kortdurend van aard (5-12 sessies). Om voor deze vergoeding in aanmerking te komen heb je een verwijsbrief nodig van de huisarts of specialist.

 

Heb je vragen omtrent een eventuele vergoeding vanuit de basisverzekering neem dan contact op.

 

Annuleren van afspraken

Indien je niet kan komen op de afspraak dien je deze 24 uur van te voren af te bellen. Indien je te laat afbelt of niet komt op de afspraak wordt er €75,00 bij jou in rekening gebracht.

 

Wil je een afspraak maken of meer informatie krijgen, neem dan vrijblijvend contact op.

mentale training wielrennen