Nieuws

In het kader van nascholing voor (para)medisch experts, leeftstijlcoaches, sportpsychologen en coaches van TEAM NL heb ik de volgende webinars gemaakt over het leren herkennen van signalen en symptomen van diverse psychische stoornissen die in de topsport veelvuldig voorkomen. Zie hieronder de links naar de webinars over (sub)klinische problematiek in de topsport:

 

24/5/2020:CORONA Nieuws

De behandelsessies kunnen face to face plaatsvinden onder strikte voorwaarden in mijn praktijk aan de Spoorhaven. Ook blijft het mogelijk om de sessies via beeldbellen te doen. Download daarvoor TEAMS.

 

31/12/2019

LET op: In 2020/2021 worden er geen behandelingen meer vergoed voor kinderen onder de 18 jaar omdat de praktijk besloten heeft geen contracten meer af te sluiten met alle gemeenten. Indien je 18 jaar of ouder bent, een verwijsbrief hebt voor de GBGGZ en er sprake is van een psychische stoornis volgens de DSMV kom je wel in aanmerking voor een volledige vergoeding van de behandeling.

 

06/12/2019

Op 6 december 2019 zal Eveline Folkerts, Expert prestatiegedrag TEAM NL, spreken op het International congres Performance Behavior in Elite Sports over "supporting young athletes in an elite sport center". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Mentale training in dans